Archív článkov

Podpajštúnske zvesti o nás

Ďakujeme redakcii Podpajštúnskych zvestí za publikovanie oznamu a fotografie o našom Pajštunáčiku :) Stiahnite si online verziu v pdf. aj s programom na Dni Zelá ;)
Celý článok

Nábor nových členov do predprípravky FK Stupava

Stupavčania, Borinčania a obyvatelia krajiny pod Pajštúnom, do pozornosti vám dávame, že Pajštunáčik príjma nových členov. Od spetembra 2014 trénujeme už ako predprípravka FK STUPAVA  - vek 4 až 7 (8) rokov! Tešíme sa na vás ;) dôležité...
Celý článok

Pajštunáčik sa presťahoval do Stupavy

Pre lepšie podmienky klubu a možnosti dlhodobej spolupráce trénujeme od septembra v Stupave. Pre informácie o tom, kedy a kde sú tréningy, si pozrite v menu "rozpis tréningov", alebo nám napíšte a pridáme vás do mailing listu - budete informovaní o každom tréningu, či jeho zmene osobitne.
Celý článok

Súťaž o dres

Na tento mesiac sme pre deti pripravili motivačnú súťaž o futbalový dres. Deti získavajú body za účasť a aktivitu na tréningoch. Víťazom sa teda stane dieťa s najvyšším počtom bodov. Súťaž končí 20.6.2014.
Celý článok

informácie o tréningoch

Pozorne si prosím prečítajte sekciu rozpis tréningov. V prípade akýchkoľvek otázok nám napíšte na mail pajstunacik@gmail.com
Celý článok

Pre info ohľadom futbalových súťažných kategórií (chlapcov aj dievčat) prípraviek, žiakov, dorastencov a mužov navštívte náš web FKM Stupava.                              

                                         

 

NAŠI PARTNERI